Lentopallokoulu 11-15 v etsii uusia pelaajia

Laji on lentopallo ja joukkueen kotipaikka on Helsinki. Joukkueeseen kuuluu 33 jäsentä ja kalenterissa on 47 tulevaa treeniä tai peliä.

PuMa-Volleyssä pyritään siihen, että harrastus aloitettaisiin alle 10-vuotiaana. Tämä lentopallokoulu on kuitenkin polku niille, jotka aloittavat lentopallon 10-13-vuotiaina. Kynnys aloittaa tässä ryhmässä on matala. Lentopallokoulussa käydään perusasioita läpi ja taitotason kehittyessä on mahdollisusu edetä oman ikäryhmän perusryhmiin. Ryhmässä tehdään lajiharjoituksen lisäksi muuta liikunnallista harjoittelua ja se sopii hyvin harrastusta etsiville kokeiluryhmäksi.

Ohjaajana toimii Jyrki Nurminen p. 044 0864280 jyrki(piste)nurminen(miuku)outlook(piste)com

Lentopalloharjoitus pidetään torstaisin klo 17-19 Viikin monitoimitalolla 16.8. Lisäksi lentopallokoululaiset voivat osallistua maanantaisin ja keskiviikkoisin harrastusryhmän toimintaan tai maanantaisin fysiikka- ja liikkumisharjoituksiin klo 17-18.30 Helmi Centerissä , alkaen 3.9.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 36 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Lentopallokoulu 11-15 v: kokoonpano